Nieuwsbrief blijven ontvangen?

In het kader van de AVG die per 25 mei 2018 ingaat, zijn wij genoodzaakt om nogmaals uw toestemming te vragen voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen SchouderCom! Klik op de knop om uw voorkeur door te geven.

Voorkeur doorgeven

Als u geen voorkeur opgeeft dan zult u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen.

De meerwaarde van portfolio's in het onderwijs.

Artikel Portfolio's

Begin dit jaar is de Portfolio-module aan SchouderCom toegevoegd. Tegenwoordig zetten steeds meer scholen dit veelzijdige leermiddel in. Meer weten over de verschillende soorten portfolio's en hun meerwaarde? Lees dan het artikel op onze website

MR-verkiezingen

Een MR-verkiezing houden is met SchouderCom kinderspel. Met slechts één bericht nodigt u alle ouders uit om te stemmen. Klik hier voor meer informatie.

Het team

Benieuwd naar wie zich allemaal inzet om voor u de school-oudercommunicatie zo gemakkelijk mogelijk te maken? Op onze website maakt u kennis met ons team.

SchouderCom Tipt

Centrale vragenlijsten zijn eenvoudig in te zetten voor diverse vragen, bijvoorbeeld voor AVG-gerelateerde vragen. Lees meer over deze handige optie binnen SchouderCom.

Bekijk SchouderCom op Twitter Bekijk of Like SchouderCom op Facebook

Laatste nieuws