HELP INLOGGEN
SchouderCom homepage

Koppeling met leerling-administratie

Ons doel is de communicatie tussen school en de ouders zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Dit bereiken wij onder andere door de koppelingen met leerling-administratiesystemen zoals ESIS, ParnasSys en Dotcomschool. Met deze koppelingen kunt u binnen 5 minuten met uw ouderportaal online zijn.


Er bestaand handmatige en automatische koppelingen.

  • De handmatige koppeling bestaat uit het exporteren van een EDEXML bestand uit uw leerling-administratie om deze vervolgens te importeren in SchouderCom.nl. Een wijziging zoals het toevoegen van een nieuwe leerling hoeft dan slechts 1 keer uitgevoerd te worden.
  • De automatische koppeling download de gegevens op de achtergrond. Afhankelijk van de gebruikte leerling-administratie worden de nieuwe gegevens óf automatisch verwerkt óf ter goedkeuring aangeboden in SchouderCom.nl.

In samenwerking met de partijen achter de leerling-administratiesystemen zijn wij continu bezig de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan het automatisch doorspelen van absentiemeldingen en adreswijzigingen, door ouders in SchouderCom.nl gedaan, aan de leerling-administratie.

Onze partners

Wij werken samen met Dotcomschool, Rovict en Topicus voor een zo soepel mogelijke dienstverlening.

Features

Lees meer over de kosten- en tijdsbesparingen

Snel starten? Bekijk het implementatieplan